Ło chłopie po mojemu patrząc to całe szczęście, że się sprzedało... :P Dełuu matiz vs Octavia to niezbyt chlubna alternatywa dla tej ostatniej. Ale to tylko moje zdanie... :diabelski_usmiech
No, no, no. Aż mi się gorąco zrobiło jak TO zobaczyłem. I chwała temu co zabrał Ci ją sprzed nosa i ja kupił :hura
A bo Wy chłopy niepolitycznie myślicie: ja chciałem kupić matiza żonie, coby nauczyła się jeździć. A jednocześnie tak bym ją "podlewał", że za chwilę bym usłyszał, że trzeba mimow wszystko kupić jakąś Octavię, bo golf jest za stary a matiz za mały na wojaże...
To zaproponuj coś lepszego, co będzie mało paliło, będzie miało tanie części, będzie kosztowało mniej niż 10.000 zł, będzie do niego tanie ubezpieczenie i nie będzie szkoda, jak się go poobija???
To zaproponuj coś lepszego, co będzie mało paliło, będzie miało tanie części, będzie kosztowało mniej niż 10.000 zł, będzie do niego tanie ubezpieczenie i nie będzie szkoda, jak się go poobija???
W pełni popieram Sprawdzone empirycznie. Dodam tylko jeszcze, że jest nie do zajeżdżenia , parkujesz gdzie chcesz i jak chcesz. Gdyby nie skaszaniona skrzynia biegów (na marginesie z lenistwa pożyczona chyba z innego modelu auta) to ten samochód do jazdy po mieście nie miałby wad.
W pełni popieram Sprawdzone empirycznie. Dodam tylko jeszcze, że jest nie do zajeżdżenia , parkujesz gdzie chcesz i jak chcesz. Gdyby nie skaszaniona skrzynia biegów (na marginesie z lenistwa pożyczona chyba z innego modelu auta) to ten samochód do jazdy po mieście nie miałby wad.
I dlatego stawiam wszystko na jedną kartę: wracam na weekend do Warszawy i w niedzielę chcę Agnieszce kupić Matiza.
wez jeszcze pod uwage bezpieczenstwo. Matizy, tudzież puszki po konserwach oraz inne zamrażarki bardzo slabo z tym stoja....czasem lepiej dorzucic 3 kplz i czuc sie bezpieczniej ... Kobiety szybko nie jezdza ale inni jezdzcy lubia se czasem pocisnac...
Wpierw oct do 18zł a w końcu matiz za 9zł:shock:
Chyba trafiły Ci sie niespodziewane wydatki :szeroki_usmiech
Otóż nie, poprostu pomyślałem sobie, że wolę, żeby kobieta nauczyła się jeździć (czytaj poobijała) tańsze auto. A tak czy owak, te 18.000 zł ciągle jest odłożone na inne auto...
Zastanów się komu potem tego matiza sprzedaż bo unas w komisie chyba z 5 stoji i właściciel się śmieje że niedługo na kg bedzie to sprzedawał. Ja bym kupił tak jak koledzy radzą jakiegoś Golfa , częsci dużo i tanio. PZDR
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Zastanów się komu potem tego matiza sprzedaż bo unas w komisie chyba z 5 stoji i właściciel się śmieje że niedługo na kg bedzie to sprzedawał. Ja bym kupił tak jak koledzy radzą jakiegoś Golfa , częsci dużo i tanio. PZDR
Jeśli ma jakąś zdrową sztukę, to chętnie kupię 700kg matiza :lol:
Komentarz